Conference League

Χωρίς Γκέτσε και Αλάριο κόντρα στον ΠΑΟΚ η Άιντραχτ

Με δυο ηχηρές απουσίες θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον ΠΑΟΚ η Άιντραχτ καθώς Μάριο Γκέτσε και Λούκας Αλάριο έμειναν εκτός αποστολής για διαφορετικούς λόγους.

Αντίστροφα μετρούν στον ΠΑΟΚ για την αυριανή (5/10) αναμέτρηση με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην Τούμπα για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Conference League.

Ωστόσο, οι «αετοί» θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη με δυο ηχηρές απουσίες! Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής έμεινε ο Μάριο Γκέτσε ο οποίος ζήτησε ειδική άδεια για να παραμείνει στη Γερμανία, εξαιτίας της γέννησης του παιδιού του, αλλά και ο Λούκας Αλάριο, ο οποίος ταλαιπωρείται από συνεχείς τραυματισμούς.

Μεταξύ άλλων, εκτός αποστολής έμεινε και ο αριστερός μπακ, Φίλιπ Μαξ που επίσης είναι τραυματίας, ενώ αντίθετα στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Μακότο Χασέμπε του οποίου η συμμετοχή στο ματς θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Αναλυτικά η αποστολή της Άιντραχτ:

Τραπ, Γκραλ, Γκαουερ, Πάτσο, Κοχ, Σμολτσιτς, Χασέμπε, Τσάντλερ, Μπούτα, Ενκουνκου, Τούτα, Μπάουμ, Γιακιτς, Σαΐμπι, Σκίρι, Λάρσον, Εντιμπέ, Ααρονσόν, Κνάουφ, Μαρμούς, Ενγκάνκαμ, Χάουγκε, Φέρρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x